Wat doet een arts in de ouderenzorg?

Net zoals met alle functies, heb je als arts in de ouderenzorg veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en je werk vorm te geven. Wat doet een basisarts bijvoorbeeld dagelijks op de werkvloer?

Bekijk onderstaande video en volg Yoram – basisarts bij Vilente – in zijn werkzaamheden:

 

Een verdiepingsslag maken

Zoals je kunt zien heeft Yoram een bijzonder veelzijdige en ook uitdagende functie. Samenwerken met teams en professionals binnen en buiten de organisatie, de regie behouden, multidisciplinair overleg, bereikbaarheidsdiensten op afstand… Zijn werkzaamheden leren hem veel en dragen dan ook bij aan zijn professionele ontwikkeling als arts in de ouderenzorg.

En dat zonder dat er een specialisatie vooraf aan is gegaan. Yoram is namelijk bij Vilente terechtgekomen via Me-doc: deze organisatie is gespecialiseerd in het ondersteunen van ANIOS (‘Artsen Niet In Opleiding tot Specialist’) in de ouderengeneeskunde. Zij helpen deze artsen bij het maken van een verdiepingsslag. In hun functie, maar ook in hun persoonlijke groei.

Interessant? Leer er meer over!

Toch specialiseren? Ook dat kan op verschillende manieren. Ontwikkel je bijvoorbeeld tot specialist ouderengeneeskunde of maak een andere verdiepingsslag. Me-doc kan je daarbij helpen, of je kunt zelf meer leren over opleiding en ontwikkeling. Je opties zijn talrijk in de ouderenzorg!

Terug naar overzicht