Oproep: extra handen voor de zorg

In de zorgsector zijn de personeelstekorten op dit moment zo nijpend dat zorgorganisaties alle extra handen kunnen gebruiken. Vandaar dat er vanuit ‘Extra handen voor de zorg’ wederom een oproep wordt gedaan: alle hens aan dek!

Ben jij (oud)zorgmedewerker en wil jij de (ouderen)zorg ondersteunen in deze hectische tijd? Jouw hulp is meer dan welkom. Meld je aan via extrahandenvoordezorg.nl. Dit bericht delen helpt ook!

Aanmelden

Over het initiatief

Extra handen in de zorg is een brede, niet-commerciële samenwerking van o.a. RegioPlus, Extra ZorgSamen, NU’91, V&VN en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hiermee wordt extra zorgpersoneel gekoppeld aan zorgorganisaties die daar vanwege corona behoefte aan hebben.

 

Deze oproep is bedoeld voor mensen met enige achtergrond in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld als je gepensioneerd, zorgstudent of docent bent, als je BIG-registratie is verlopen, of als je net een diploma verzorgende of verpleegkunde op zak hebt.

Geen zorgachtergrond, wel helpen? Via de Nationale Zorgklas leer je door middel van een digitaal opleidingstraject van 1 tot 2 weken de basiskennis om binnen de zorg aan de slag te kunnen. En natuurlijk: vergeet deze oproep niet te delen! Stuur deze link door, deel onze social berichten, verspreid de website extrahandenvoordezorg.nl, wijs mensen in je omgeving op het initiatief... alle kleine beetjes helpen!

Terug naar overzicht