Sabine in landelijke Ik Zorg-campagne

In de nieuwe tv-commercial van de landelijke Ik Zorg-campagne is verpleegkundige in opleiding Sabine te zien. Zij werkt bij ZZG Zorggroep, een van de organisaties binnen Ontdek de Ouderenzorg. Zij deelt wat zij zo mooi vindt aan haar vak.

Na een start als secretaresse en 16 jaar ervaring als activiteitenbegeleider, besloot Sabine een opleiding tot verpleegkundige te gaan volgen. “Ik werk zo’n 21 uur op locatie en ik ga één dag in de week naar school.

"Het werken met bewoners vind ik heel erg leuk, ik doe graag iets extra’s voor hen. Vanuit mijn werk als activiteitenbegeleider weet ik dat zingen heel erg helpt. Ik zing bijvoorbeeld bij het wassen van patiënten. Ze worden dan rustiger en stralen helemaal. Daar doe ik het voor.”

De tv-spot brengt Sabine en haar baan in de ouderenzorg in beeld. Houd je televisie deze maand in de gaten om het verhaal langs te zien komen.

Ik Zorg

De landelijke campagne ‘Ik Zorg’ is een samenwerking van het VWS en diverse organisaties in zorg en welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector. Ontdek de Ouderenzorg sluit hierop aan en laat vooral zien wat werken in de (ouderen)zorg nu echt betekent.

 

Terug naar overzicht