Terug de zorg in

Wijkverpleegkundige Liesbeth heeft een diverse achtergrond. Van oorsprong oncologieverpleegkundige, daarna 15 jaar zangdocent, en uiteindelijk teruggekeerd naar daar waar haar hart ligt: de zorg.

"In het begin was het wennen, omdat ik bang was dat ik al mijn kennis en ervaring kwijt was. En toen bleek dat ik daar toch op terug kon vallen."

Herintreden was dus makkelijker dan ze dacht. Denk jij er ook over terug de zorg in te gaan? Er is veel mogelijk om je kennis bij te spijkeren en weer helemaal bij te zijn wat betreft nieuwe ontwikkelingen. Bekijk jouw opleidingsmogelijkheden:

Bijscholing in de ouderenzorg

Spil in de zorg

Als wijkverpleegkundige is Liesbeth de ‘spil in de zorg’ rond de cliënt. Ze komt niet alleen bij mensen thuis voor verzorging en verpleging, maar houdt ook het contact met de familie en de cliënt zelf, zodat de cliënt de regie weer in eigen handen kan nemen.

Benieuwd naar haar werkzaamheden? Bekijk Liesbeth’s verhaal via de button bovenaan de pagina en lees meer over de functie verpleegkundige mbo of verpleegkundige hbo.

Direct naar vacatures

Terug naar overzicht