Ik heb al allerlei functies gehad bij Zorgcentra De Betuwe. Ik begon als ziekenverzorgster en daarna heb ik jarenlang met hart en ziel gewerkt als Verzorgende IG. Ik heb de verandering van een afdeling met 30 bewoners naar een kleinschalige woonvorm meegemaakt en begeleid. Het was een uitdaging waarin ik mijn kwaliteiten kon benutten om samen met mijn collega’s een woonvorm te realiseren die écht ingericht was op en voor mensen met dementie. 

Vertrouwen

Ook onze locatie De Betuwehoeve, een kleinschalige woonvorm van Zorgcentra De Betuwe heb ik mee mogen opbouwen tot een warm thuis voor onze cliënten. Als verzorgende kreeg ik het vertrouwen vanuit Zorgcentra De Betuwe om mijn werkzaamheden aan te passen aan de behoeften van de cliënten. Ik kon er echt van genieten toen ik zag dat het ritme dat we daarmee tot stand brachten de kwaliteit van leven bevorderde voor onze cliënten. ”Het begon te kriebelen en ik mocht de opleiding tot verpleegkundige volgen.”

Verdieping

In 2014 begon het te kriebelen: ik wilde graag meer verdieping in mijn vakgebied. Ik mocht de opleiding tot verpleegkundige volgen. Ik werk nu als verpleegkundige bij Geriatrische Revalidatie, een afdeling die altijd in beweging is en korte lijntjes heeft binnen alle vakgebieden. Ik begeleid cliënten bij hun revalidatieproces zodat ze zo snel mogelijk en op een verantwoorde manier weer thuis kunnen wonen.

”Je wordt hier gewaardeerd om je kwaliteiten en vakmanschap. Zo mooi om mee te mogen maken!”

Cadeautje

Daarnaast werk ik als wondverpleegkundige en zet ik samen met mijn collega de wondzorg op binnen Zorgcentra De Betuwe. Voor deze functie volg ik de opleiding tot wondverpleegkundige aan het Erasmus MC in Rotterdam. Een cadeautje waarbij ik alle vertrouwen krijg van de organisatie en dat is zo mooi om mee te mogen maken! Als je werkt binnen Zorgcentra De Betuwe word je gewaardeerd om je kwaliteiten en vakmanschap en krijg je het vertrouwen om dat te mogen uitoefenen!

Terug naar overzicht