Ik maakte kennis met de ouderenzorg op mijn 17e, toen ik hier vakantiewerk deed als interieurverzorgster. Ik ben vervolgens de opleiding Verzorgende IG gaan doen op onze locatie in Maurik. Na mijn diplomering ging ik aan de slag op onze locatie in Buren. Zo kon ik ervaringen opdoen op zowel psychogeriatische als somatische afdelingen.

”Ik mocht mezelf ontwikkelen door vakinhoudelijke verdieping.”

Kansen en uitdagingen

Vier jaar geleden kreeg ik de kans om de opleiding tot verpleegkundige te gaan doen. Wat een verrijking! Ik heb mezelf in twee jaar tijd mogen ontwikkelen door vakinhoudelijke verdieping. En je leert anders te werken en denken waardoor je beter kunt reflecteren op je eigen handelen. Toen ik hoorde dat er een vacature kwam voor de wondverpleegkundige greep ik ook deze kans. Ontzettend leuk! Weer een nieuwe uitdaging en daar hou ik van!

”Je mag en kan hier je kwaliteiten inzetten en dat merk je aan de kwaliteit van zorg.”

Kwaliteiten benutten

De afwisseling in mijn werk als verpleegkundige op de werkvloer, als coördinator en nu als wondverpleegkundige geeft mij elke dag weer energie! Ik heb de kans gekregen te blijven leren waardoor je uitdaging in je werk houdt. En je doorgroeit in je vak. Je mag en kan hier je kwaliteiten inzetten; ieders expertise en inbreng is van belang! Je wordt gewaardeerd! En dat merk je aan de kwaliteit van zorg die we in teamverband en multidisciplinair bieden. Zorgcentra De Betuwe is altijd in beweging. Als medewerker krijg je daardoor de mogelijkheid om door te groeien en de kwaliteit van zorg te vergroten.

Terug naar overzicht