Altijd al willen werken in de thuiszorg? Of ben je pas sinds kort geïnteresseerd in een baan in de thuiszorg? Hoe dan ook: je maakt een goede keuze! Werken en leren in de thuiszorg is veelzijdig, uitdagend en gewoon hartstikke leuk. Ontdek wat je allemaal doet in dit werkveld en bekijk direct thuiszorgvacatures in de regio Gelderland!

Waarom werken in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg, wat is dat eigenlijk? Veel mensen weten helemaal niet wat dit werk inhoudt. Maar je zult je verbazen over hoe divers, stimulerend en plezierig de thuiszorg is om in te werken. Dat geldt eigenlijk voor alle werkvelden binnen zorg en welzijn, zoals de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Het is zo veel meer dan je denkt!

Je houdt je elke dag bezig met complexe vraagstukken en ziektebeelden. Van oudere cliënten, maar bijvoorbeeld ook mensen met een beperking of jongeren die begeleiding nodig hebben in hun dagelijks leven. Aan jou de taak om te zorgen dat zij allemaal de juiste zorg en ondersteuning krijgen.

 

Omdat je bij mensen thuis komt, sta je bovendien erg dichtbij. Het is best intiem om een kijkje bij iemand achter de voordeur te nemen. Dat schept echt een band en maakt het werk alleen maar mooier!

Banen in de thuiszorg

Juist omdat complexe zorg nodig is, werken er veel zorgprofessionals samen in de thuiszorg. Alles van huishoudelijke hulp tot wijkverpleegkundigen en meer komt voorbij in dit werkveld. Je kunt werken bij thuiszorg als o.a.:

Bekijk alle functieprofielen

Het maakt bovendien niet uit of je fulltime of parttime aan de slag wilt. Werken in de thuiszorg kan zelfs in deeltijd: duaal werken en duaal leren. Bekijk informatie over opleidingen in de ouderenzorg om er meer over te weten te komen.

Thuiszorgorganisaties in regio Gelderland

Ontdek de Ouderenzorg is een samenwerking tussen verschillende ouderenzorgorganisaties in de regio Gelderland. Dat betekent intramurale zorg (verpleeg- en verzorgingshuizen), maar ook thuiszorg. Want hoewel je ook met andere hulpbehoevenden werkt, zijn cliënten vaak op leeftijd. Lijkt werken als thuiszorg je wel iets? Neem hieronder een kijkje bij onze organisaties in de thuiszorg om vacatures te zoeken (én vinden natuurlijk!).