Studeer je aan het vmbo, mbo, hbo of de universiteit? En ben je op zoek naar een stage- of leerlingenplaats? Lees dan verder.

Competenties

  • Je hebt een passie voor de ouderenzorg
  • Je bent flexibel
  • Je beschikt over een flinke dosis nieuwsgierigheid
  • Je bent sociaal aangelegd

Functieomschrijving

Wij vinden het belangrijk dat onze toekomstige collega’s kennis kunnen maken met werken in de Ouderenzorg. Ben je op zoek naar een stage-/leerlingenplaats? We bieden stages aan voor studenten van uiteenlopende mbo-, hbo-opleidingen en universiteiten van alle onderwijsinstellingen in de regio.

De stageplek moet allereerst natuurlijk goed aansluiten bij jouw opleiding. Dat wordt van te voren natuurlijk goed onderzocht. Kun je aan de slag? Dan wordt je als stagiair(e) of leerling goed begeleidt bij het uitvoeren van opdrachten én het leerproces. Naast het lopen van stage is het soms mogelijk om als student, in het kader van de studie, een opdracht of onderzoek te doen bij één van de organisaties.

Vaak kan de docent van jouw opleiding je al veel vertellen over mogelijk stageplaatsen. Wil jij zelf op onderzoek uit? En kijken of je bij een van de aangesloten organisaties een stageplek vrij is? Ga dan naar de 'over ons'- pagina, klik op de button van de organisatie die jou leuk lijkt en neem rechtstreeks contact op. 
 

Een van je toekomstige collega's aan het woord

 

Alle vacatures Lees ervaringsverhalen